Manicure / Pedicure

Manicure

Klassieke manicure €19

Is een verzorging waarbij de nagels op punt worden gezet. Afwerken van de nagels gebeurd d. m.v. polieren of een basislak.

Supplement : lakken van de nagels

Spa manicure €45

Is een luxe handverzorging. Is vergelijkbaar met de klassieke manicure, maar daarnaast krijgen de handen nog een peeling, masker en een handbadje. Dit alles wordt afgesloten met een handmassage. Deze handverzorging werkt revitaliserend en voedend.

Vitagel recovery manicure

Is een nagelversteviger op basis van vitaminen. Deze nagelversteviger wordt uitgehard onder een led lamp. De vitagel wordt op de natuurlijke nagel aangebracht. Wanneer vitagel onder een nagellak wordt aangebracht beschermd het de nagel voor weken lang. U kunt uw kleur nagellak verwisselen en de Vitagel blijft aanwezig op de natuurlijke nagel.

Voor wie ?

Ideaal voor mensen die hun nagels willen herstellen en versterken. Is ook ideaal na het afnemen van gelnagels. Resultaat ? mooie, gezonde en sterke nagels en lang houdbare manicures.

Medisch pedicure

De voetverzorgingen worden uitgevoerd met een natfrees. Dit wil zeggen dat tijdens de behandeling de voeten constant ontsmet worden met een ontsmettingsvloeistof. Wat de behandeling ook veel aangenamer maakt. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Nathalie en dit op dinsdagen. 

Medisch pedicure €30

Is een medische behandeling waarbij eelt, ingegroeide teennagels, likdoorns… verwijderd worden.

Spa pedicure €55

Is een luxe voetverzorging. Hierbij wordt naast het verwijderen van eelt, de voeten gescrub, in een voetbadje en in een masker gestoken. Als afwerking is er nog een voetmassage. Deze voetverzorging werkt revitaliserend en verwikkend.

* Indien men gel of gelish nageltjes wilt op de teennagels is dit perfect combineerbaar met de medisch pedicure.