Permanente make-up
& Microblading

Permanente make-up

Wat is permanente make-up ?

Met een ultrafijn, steriel wegwerp-naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof ingebracht. Zo kan de lipcontour gecorrigeerd worden, worden de ogen geaccentueerd en kunnen de wenkbrauwen verbeterd worden.

Doel van de permanente make-up

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up.

Hoe verloopt de behandeling?

U zal een vragenlijst moeten invullen met al Uw medische gegevens, welke invloed kan hebben op de behandeling. De kleur en de vorm worden samen met U gekozen, en de nabehandeling instructies uitgelegd. Dan kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen, hetgeen ongeveer een uur tijd vergt. Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die U nog enkele dagen dient aan te brengen. Na 4 à 6 weken moet er nog een gratis nabehandeling gedaan worden om sommige punten bij te werken.

Waarmee moet je rekening houden vooraleer je langskomt ?

  • E24 u voor de behadeling geen inname van alcohol of aspirine. Dafalgan en perdolan mogen wel.
  • EBij het plaatsen van een lipcontour wordt aangeraden om een week op voorhand een voedende balsem op de lippen aan te brengen, dit vergemakkelijkt het pigmenteren.
  • EBij het plaatsen van een lipcontour bij mensen die last hebben van koortsblazen hebben wordt aangeraden om een week op voorhand de lippen te behandelen met zovirax.
  • ENa de behandeling kunt U onmiddellijk terug gaan werken, wel moet rekening worden gehouden met een lichte zwelling.
  • EGeen behandeling bij zwangere en diabetici

Nieuwe datums

  • woensdagnamiddag 8 mei

Prijzen

lijntje onder
€ 185
eyeliner (lijntje boven)
€ 270
fijne oogcontour
€ 320
brede oogcontour
€ 385
advanced oogcontour
€ 415
Ombre eyes
€ 455
Lipcontour
€ 360
Ombre lips
€ 450
Full lips
€ 580
Full lip blush
€ 655
Ombre brows
€ 340
Hairstroke brows
€ 340
Opfrissen van permanente make-up uitgevoerd door een collega
-20%

één bijwerking is gratis binnen de zes maanden. Annuleer minimum 48 uur op voorhand a.u.b., anders zijn wij genoodzaakt, kosten aan te rekenen. Contant afrekenen a.u.b.

Microblading

Wat is microblading?

Is de natuurlijke permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Microblading is voor iedereen, ook als u alergisch bent voor gewone make-up is dit voor u de oplossing.

Doel microblading?

Microblading kan worden toegepast om wenkbrauwen te accentueren en/of te corrigeren. Het blijft 12 tot 18 maanden mooi, en vaak zelfs nog langer.

 

Nieuwe datums

  • woensdagnamiddag 8 mei

Prijzen

microblading
€ 300
behandelingen permanente make-up