Huidverbeterende gelaatsverzorging

Uw afspraak met plastische chirurgie wordt uitgesteld

Introductie

“In al onze gelaatsverzorgingen koesteren we een toewijding aan uitmuntendheid door het gebruik van Juliette Armand-producten. Deze verfijnde cosmetica belichaamt een weelderige ervaring, ontworpen om doeltreffende behandelingen te bieden voor diverse huidtypes. Met een diepgewortelde belofte van kwaliteit zijn al onze producten zorgvuldig samengesteld zonder de aanwezigheid van parabenen of minerale oliën, en ondergaan ze strenge dermatologische tests om te verzekeren dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en effectiviteit.

Bovendien omarmen onze gelaatsverzorgingen een revolutionaire benadering waarin we niet alleen streven naar huidverbetering, maar ook naar een ongeëvenaarde staat van ontspanning. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verfijnde toepassing van zachte bamboedoeken, verrijkt met betoverende rituelen. Hierbij staat het bevorderen van een harmonie tussen lichaam en geest centraal, waardoor onze cliënten een bovenzinnelijke ervaring beleven die verder gaat dan louter cosmetische zorg.”

Behandeling huidverbeterende gelaatsverzorging Juliette Armand

Soorten gelaatsverzorgingen

Meet & Treat verzorging (120min)
€ 125

Wil je graag je allereerste gelaatsverzorging ervaren in mijn salon? Kies dan voor deze exclusieve behandeling. Om de perfecte verzorging te garanderen die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw huid, beginnen ik met een grondige huidscan met behulp van onze geavanceerde skin analyser. Op die manier kunnen we een op maat gemaakte behandeling uitvoeren die precies past bij jouw huidtype en -conditie.

Indien je specifiek wilt werken aan huidverbetering, kan ik ook een gepersonaliseerd huidprogramma opstellen, rekening houdend met zowel jouw budget als tijd. Zo ben je verzekerd van een doelgerichte aanpak voor een stralende huid.

Cleanse & Go (45min)
€ 60

Wil je geen afgestelde gelaatsverzorging aan de noden van jouw huid? Dan is deze korte behandeling een ware dieptereiniging voor de huid d.m.v. een krachtige enzymatische peeling gecombineerd met een masker. Bij deze gelaatsverzorging wordt er geen gebruik gemaakt van de bambootowels.

Start up facial (75min)
€ 80

Maak kennis met een huidverbeterende behandeling. Dit is een volwaardige verzorging waarbij we na het reinigingsritueel de aandacht gaan vestigen op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidprobleem wordt behandeld met actieve werkstoffen.

Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière, alipidische huid,…

Classic Therapy of Relax Therapy
€ 90 - € 130

Bij een Therapy (90min) behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Kies je voor de Relax Therapy (120min) dan word je verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je de keuze uit:

 • Hydra hand or feet therapy: hydraterende behandeling die voeding en bescherming biedt aan de handen en voeten.
 • Fangsong therapy: Chinese drukpuntmassage van het gelaat en decolleté met intens relaxerende werking.
 • Ozon hair & scalp therapy: Pure-relax-shine, geniet van een complete haar- en hoofdhuid behandeling met focus op zuivering van de hoofdhuid, relaxatie en glans van het haar.
Kennismakingsverzorging met TM32
€ 135

Deze luxe verzorging (135min) maakt het mogelijk om huidverjonging te combineren met het behandelen van huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose en psoriasis. Of voor een instant glow effect, een frisse en stralende huid als nooit tevoren. (voor meer concrete info van de ozon-thermolift (TM32) zie hieronder) als extra wordt er bij deze verzorging ozon in het haar toegepast al extra relaxatie.

Caviar Nourishing Therapy
€ 105

Huidverzorgingsbehandeling (90min) verrijkt met de krachtige natuurlijke voedingsstoffen van kaviaar. Deze behandeling werkt voedend, versterkt de huidbarrière, anti-aging en het proces van huidvernieuwing wordt versterkt. De behandeling is geschikt voor de rijpere, droge en vochtarme huid.

Biostimulatie (90 min)
€ 95

Behandeling voor extra bescherming tegen vrije radicalen. Het biedt een antioxiderende werking, beschermt de huid tegen UV-straling en vermindert het verschijnen van expressielijnen en rimpels. Een ideale behandeling ter voorbereiding van de zon/zonnevakantie.

De skin boosters is een gerichte huidverzorgingsproductenlijn, alternatief voor plastische chirurgie.

Thavma Therapy (60min)
€ 115

Thavma Therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Het peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen. Deze behandeling kan in kuurvorm uitgevoerd worden in combinatie met een dagelijkse kuur voor thuis.

Opsis Eye Therapy (45min)
€ 70

Is een alternatief op ooglidcorrectie die bestaat uit slimme antioxidanten die een drainerend en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend op de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen. Eveneens kan deze behandeling in kuurvorm toegepast worden in combinatie met een dagelijkse kuur voor thuis.

Apocalypsis Therapy (60min)
€ 150

Is een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren een actieve rol spelen in de celvernieuwing. deze dient als interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes. Het is een 100% natuurlijke behandeling voor een medium-diepe peeling en een snelle vernieuwing en verjonging van de huid. De behandeling bestaat uit twee sessies in het schoonheidsinstituut met een thuisverzorging dat tussen de 2 sessies thuis strikt gevolgd dient te worden.

Ameson is medisch esthetische huidverzorging met onmiddellijk resultaat.

Bright Skin Therapy (45min)
€ 70

Behandeling die huidverkleuringen, doffe huid en fijne lijntjes herstelt, met de combinatie van chemische peeling en gespecialiseerde bright skin action. Voor het beste resultaat doe je deze behandeling best in kuurvorm met 1 behandeling/maand.

Pure Skin Therapy (45min)
€ 70

Behandeling voor acne en vette huid met combinatie van chemische peeling en gespecialiseerde ‘pure skin action’. Voor het beste resultaat doe je deze behandeling best in kuurvorm met 1 behandeling/maand.

Extra’s

Bij je reservering voor je afspraak voor gelaatsverzorging, kun je de volgende extra’s toevoegen. Gelieve deze bij je reservering te vermelden.

Eyes glow

Behandeling tegen zwellingen en donkere kringen rond de ogen. Door de aanwezigheid van Vitamine C in de behandeling biedt het ook UV-bescherming. Dit is een Ameson behandeling en kan ook in kuurvorm toegepast worden.

Lip boost

Behandeling om het volume in de lippen te boosten en de contouren van de lippen te verfijnen. Dit is een Ameson behandeling en kan ook in kuurvorm toegepast worden.

Ozon-thermolift

Kan bij elke gelaatsverzorging toegevoegd worden. De ozon-thermolift maakt het mogelijk om huidverjonging te combineren met het behandelen van huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose en psoriasis. Of gewoonweg voor een instant glow effect.

Ozon (gelaat)

Ozon kan je toevoegen aan je gelaatsverzorging voor een sterk zuiverende werking zonder de huid te beschadigen. Is ook gunstig bij de meest gevoelige huidtypes. Vermindert Eczeem, Psoriasis, couperose en acné.

Ozon (haarbehandeling)

Pure-relax-shine, geniet van een complete haar- en hoofdhuid behandeling met focus op zuivering van de hoofdhuid, relaxatie en glans van het haar.

Hand- of voetenmasker

Hydraterende behandeling die voeding en bescherming biedt aan de handen en voeten.

Huidscan met de skin analyser

Huidscan

Wat is een skin analyser?

De technologie maakt gebruik van vijf lichtspectra voor beeldanalyse, waarmee zowel oppervlakkige als ondergrondse huidaandoeningen kunnen worden gemeten en onthuld.

Wanneer een skin analyser boeken?

Boek je eerste behandeling voor een doelgerichte aanpak die is afgestemd op je huidbehoeften, zoals acnevermindering of hydratatieverbetering. Als je geen uitgebreide gezichtsbehandeling wilt, kies dan voor een huidscan voor aangepaste thuisverzorging.

Nieuw TM 32 => Ozon-Thermolift

De ozon-thermolift maakt gebruik van ozon en thermophoresis. Deze nieuwste trend maakt het mogelijk om huidverjonging te combineren met het behandelen van huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose en psoriasis.

Wat doet Ozon?

Ozon is een krachtige vorm van zuurstof. Door de toediening van hoge concentraties ozon op de huid, ontdoet deze van onzuiverheden en wordt de huid ook gedesinfecteerd.

Deze extreem doeltreffende en secure manier van intensief reinigen is uiterst geschikt voor :

 • De meest gevoelige huidtypes
 • Het verminderen van Eczeem, Psoriasis, Couperose, rosacea en acné
 • Ter voorbereiding van anti-age behandelingen
 • Opheldering van de huid
 • Het verhogen van de huidimmuniteit
ozon thermo therapie

Wat doet de thermolift?

= Thermophoresis = insluistechniek. Nadat de huid vrij is van alle toxische stoffen dankzij de ozon, kunnen actieve ingrediënten met extreme precisie op de exact juiste plaats ingesluisd worden.

Dit zorgt voor een snellere werking van actieve werkstoffen, snellere werking van de huideigencellen.

De twee technieken worden gecombineerd in 1 behandeling. Kan bij elke behandeling geboekt worden uitgezonderd bij de mini verzorging Cleanse & Go. Bij de Cleanse & Go behandeling kan je wel afzonderlijk de ozon boeken wanneer je opheldering, zuiveren van de huid en acné behandeling wenst.

Wens je kennis te maken met dit toestel => boek dan de zeer relaxerende kennismakingsverzorging met TM32.

Resultaat?

Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Bij het behandelen van een huidprobleem zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om een nog een groter zichtbaar resultaat te bereiken.

Kort samengevat 

 • Jeugdige teint en fresh-up
 • Rimpel reductie
 • Lifting
 • Vermindering van eczeem, psoriasis, acné en rosacea

Collageen en elastine

Bij huidveroudering neemt de aanmaak van collageen en elastine af in de huid, bij volgende behandelingen gaat erom om de aanmaak van collageen en elastine te gaan stimuleren.

Bt microcurrent (Bio-therapeutic)

Is een toestel die werkt op microstroom, die je kunt vergelijken met de natuurlijke, lichaamseigen elektrische impulsen van het lichaam. Daarmee heb je een direct zichtbaar resultaat !

Wat doet het ? – de huid wordt gelift en spieren op juiste tonus gebracht – iontoforese (= diepere product penetratie in de huid) – verbeterde productie van collageen en elastine – vermindert roodheid, irritaties en zwellingen.

Voor wie ? mensen met een verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels, verzwakte huidtextuur en teint. Ook voor mensen met actieve acné.

Na een éénmalige beurt of in kuurvorm, na twee dagen is er het beste resultaat. Na een kuur is regelmatig onderhouden om de 4 à 6 weken wenselijk voor het beste resultaat.

Bt microcurrent lift and firm gelaat (80 min)
€ 90

Kuurvorm bestaat uit 5 behandelingen 1maal/week of 3 behandelingen in 2 weken tijd.

Bio Synthesis Led therapie

= led therapie laat je huid herleven.

Met zijn twee kleuren bestrijdt dit toestel niet alleen de veroudering van de huid, maar veminderd eveneens pigmentatievlekken, littekenvorming, acné en nog vele andere huidproblemen. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging zichtbaar ! 

Wat doet het ? het energetisch licht dringt tot in de diepere huidlagen, waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Voor wie ? voor mensen die huidverjongend willen gaan werken, met acné, couperose….

1 led behandeling (30 min)
€ 40

Led kuur bestaat uit 10 behandelingen met 2 a 3 led behandelingen per week.