Huidverbeterende gelaatsverzorging

Uw afspraak met plastische chirurgie wordt uitgesteld

Behandeling huidverbeterende gelaatsverzorging Juliette Armand

Introductie

Bij de gelaatsverzorgingen wordt er gewerkt met de producten van Juliette Armand. Juliette Armand staat voor hoogwaardige cosmetica die effectieve behandelingen biedt voor alle huidtypes. Tevens zijn alle producten vrij van parabenen, minerale oliën en dermatologisch getest.

Bij elke gelaatsverzorging wordt er ook een huidanalyse aangeboden om zo een optimaal resultaat te bekomen.

Is het jouw allereerste bezoek in het instituut voor een gelaatsverzorging maak dan een keuze tussen de twee verzorgingen in fase 1.

Is het jouw tweede bezoek mag je kiezen tussen fase 1 & 2…
In samenspraak met jou kijk ik dan binnen elke gelaatsverzorging op welke huidissue we gaan werken.

Fase 1

CLEANSE & GO 45'
€ 60

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

START UP FACIAL 60'
€ 80

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidprobleem wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière, alipidische huid,…

Fase 2

CLASSIC THERAPY 75'
€ 90
RELAX THERAPY 95'
€ 120

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Kies je voor de Relax Therapy dan wordt je verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je de keuze uit:

  • Hydra hand or feet therapy: Professionele cosmetische behandeling die hydrateert, voedt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie, vitamine B3 en verzachtende ingrediënten die intensiever worden in een liposauna.
  • Soothing back therapy: Welkomstritueel met peeling van de rug waarin ontspanning centraal staat.
  • Fangsong therapy: Chinese drukpunt massage van het gelaat en decolleté met intens relaxerende werking.
  • Ozon hair & scalp therapy: Pure-relax-shine, geniet van een complete haar- en hoofdhuid behandeling met focus op zuivering van de hoofdhuid, relaxatie en glans van het haar.

 

Fase 3: Skin boosters

Behandeling op basis van complexe technologische formules ter ondersteuning van of als alternatief voor esthetische behandelingen.

THAVMA THERAPY - botulike
€ 115
CHRONOS THERAPY - fillerlike
€ 130
OPSIS THERAPY - bleparoplasty like
€ 70
APOCALYPSIS THERAPY - chemical peeling like
€ 150

Aanvullend

Eyes Glow medisch esthetische oogverzorging
€40
Lip Boost medisch esthetische lipverzorging
€40

Collageen en elastine

Bij huidveroudering neemt de aanmaak van collageen en elastine af in de huid, bij volgende behandelingen gaat erom om de aanmaak van collageen en elastine te gaan stimuleren.

Bt microcurrent (Bio-therapeutic)

Is een toestel die werkt op microstroom, die je kunt vergelijken met de natuurlijke, lichaamseigen elektrische impulsen van het lichaam. Daarmee heb je een direct zichtbaar resultaat !

Wat doet het ? – de huid wordt gelift en spieren op juiste tonus gebracht – iontoforese (= diepere product penetratie in de huid) – verbeterde productie van collageen en elastine – vermindert roodheid, irritaties en zwellingen.

Voor wie ? mensen met een verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels, verzwakte huidtextuur en teint. Ook voor mensen met actieve acné.

Na een éénmalige beurt of in kuurvorm, na twee dagen is er het beste resultaat. Na een kuur is regelmatig onderhouden om de 4 à 6 weken wenselijk voor het beste resultaat.

Bt microcurrent lift and firm gelaat (80 min)
€ 90

Kuurvorm bestaat uit 5 behandelingen 1maal/week of 3 behandelingen in 2 weken tijd.

Bio Synthesis Led therapie

= led therapie laat je huid herleven.

Met zijn twee kleuren bestrijdt dit toestel niet alleen de veroudering van de huid, maar veminderd eveneens pigmentatievlekken, littekenvorming, acné en nog vele andere huidproblemen. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging zichtbaar ! 

Wat doet het ? het energetisch licht dringt tot in de diepere huidlagen, waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Voor wie ? voor mensen die huidverjongend willen gaan werken, met acné, couperose….

1 led behandeling (30 min)
€ 40

Led kuur bestaat uit 10 behandelingen met 2 a 3 led behandelingen per week.