Huidverbeterende gelaatsverzorging

Uw afspraak met plastische chirurgie wordt uitgesteld

Skin Boosters van Juliette Armand

Deze geavanceerde behandelingstherapieën bieden het perfecte alternatief voor plastische chirurgie. De behandelingen kunnen eveneens ook toegepast worden ter voorbereiding van een chirurgische ingreep of bij iemand die botox of fillers gebruikt.

Behandeling huidverbeterende gelaatsverzorging Juliette Armand
Thavma Therapy
€ 110

Is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Het ‘effectox’ peptidencomplex die in de producten aanwezig is, is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet U het effect van het botox-like fenomeen.

Deze verzorging werkt ook preventief op vroegtijdige huidveroudering.

Voor wie? alle huidtypes, ook mensen met acné.

Chronos Therapy
€ 125

Is de alternatieve behandeling voor de filler injecties en heeft een 4D technologie die werkt tegen zichtbare tekenen van huidveroudering.
Deze verozrging werkt op het volumeverlies en heeft een sterke hydratatie door de aanwezigheid van Hyaluronzuur.

Voor wie? alle huidtypes. Goed bij vale huiden, diepe rimpels en zones met verloren volume.

Opsis Therapy
€ 65

Een professionele en exclusieve oogbehandeling. Het werkt ontstekingswerend, drainerend, ophelderend en uiteraard anti-aging

Voor wie? alle huidtypes, tot de meest gevoelige huidjes. Wordt geadviseerd bij donkere kringen, wallen, verslapte oogcontour, rimpels, fijne lijntjes rondom de ogen.

Kan gecombineerd worden met een volledige huidverbeterende gelaatsverzorging €85.

Apocalypsis therapy
€ 150

Snelle huidcelverjonging door de combinatie van kruiden en AHA fruitzuren. Deze combinatie vermenigvuldigt het resultaat op rimpels, huidverkleurigen, littekens, hyperpigmentatie, acné….

Deze behandeling zorgt voor verjonging en vernieuwing van de huid zonder laserbehandeling of plastisch chirurg. 

De medium-deep peel bestaat uit : de peeling, na 5 dagen de nabehandeling en een maand later controle en check up van de huid.

Bij deze behandeling bestaat er ook een speciaal protocol voor acné namelijk de soft-peeling, hierbij is geen behandeling nodig. De behandeling kan wel meerdere malen uitgevoerd worden indien nodig.

Daarnaast hebben we ook nog de gentle peeling is een ideale onderhoudsbehandeling op de medium-deep peeling.

Peeling system = triple action peel

Deze verzorgingen zorgen voor een grondige reiniging, maar op een zachte manier.

Grand Retinoid therapy
€ 95

Huidverbeterende gelaatsverzorging met vitamine A
Wat?
Een cosmetische professionele gelaatsverzorging op basis van fruitzuren. Deze verzorging mag 2x/week uitgevoerd worden. Deze verzorging kan in een kuur van maximaal 10 beurten gedaan worden. Kuren worden geadviseerd met een correct afgestelde thuisverzorging om zo een maximaal resultaat te bekomen. Deze behandeling kan ook perfect éénmalig uitgevoerd worden.
Voor wie?
Voor iedereen die een frissere teint wil. Ook goed bij fijne rimpeltjes, pigmentvlekken en rokershuiden.

Anti-pollution therapy
€ 85
Gelaatsverzorging die de weerstand van de huid verhoogt.
Wat?
Een cosmetische professionele behandeling die het immuunsysteem versterkt. Het beschermt de huid tegen het indringen van schadelijke stoffen. Deze behandeling biedt een stralende, levendige huid. Deze verzorging kan ook in kuurvorm of éénmalig uitgevoerd worden.
Voor wie?
Ideaal voor de mensen die nu last hebben van het dragen van de mondmaskers. Is ook voor de meest gevoelige, onzuivere en niet egale huiden.
Sensi therapy
€ 85

Gelaatsverzorging voor de meest gevoelige huiden.
Wat?
Cosmetische professionele gelaatsbehandeling voor de gevoelige huid. Het behandelt de roodheid en gevoeligheid van de huid en versterkt haar weerstand tegen irriterende factoren. Bovendien versterkt en beschermt het de huidbarrière.
Voor wie?
Ideaal voor de mensen met een zeer gevoelige, atopische huid. Een huid die hydratatie nodig heeft, waarvan ook de huidbarrière versterkt moet worden.

Collageen en elastine

Bij huidveroudering neemt de aanmaak van collageen en elastine af in de huid, bij volgende behandelingen gaat erom om de aanmaak van collageen en elastine te gaan stimuleren.

Bt microcurrent (Bio-therapeutic)

Is een toestel die werkt op microstroom, die je kunt vergelijken met de natuurlijke, lichaamseigen elektrische impulsen van het lichaam. Daarmee heb je een direct zichtbaar resultaat !

Wat doet het ? – de huid wordt gelift en spieren op juiste tonus gebracht – iontoforese (= diepere product penetratie in de huid) – verbeterde productie van collageen en elastine – vermindert roodheid, irritaties en zwellingen.

Voor wie ? mensen met een verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels, verzwakte huidtextuur en teint. Ook voor mensen met actieve acné.

Na een éénmalige beurt of in kuurvorm, na twee dagen is er het beste resultaat. Na een kuur is regelmatig onderhouden om de 4 à 6 weken wenselijk voor het beste resultaat.

Bt microcurrent lift and firm gelaat (80 min)
€ 85

Kuurvorm bestaat uit 5 behandelingen 1maal/week of 3 behandelingen in 2 weken tijd.

Bio Synthesis Led therapie

= led therapie laat je huid herleven.

Met zijn twee kleuren bestrijdt dit toestel niet alleen de veroudering van de huid, maar veminderd eveneens pigmentatievlekken, littekenvorming, acné en nog vele andere huidproblemen. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging zichtbaar ! 

Wat doet het ? het energetisch licht dringt tot in de diepere huidlagen, waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Voor wie ? voor mensen die huidverjongend willen gaan werken, met acné, couperose….

1 led behandeling (30 min)
€ 35

Led kuur bestaat uit 10 behandelingen met 2 a 3 led behandelingen per week.